lassenTDW techniek is ontstaan uit een samenvoeging van de Wit Metaalbewerking en Toren Techniek. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt TDW techniek oplossingen voor mobiel kotteren, het vervaardigen van staalconstructies en machines, reparatie en onderhoud en keuringen. Wij hebben veel ervaring met zowel staal, RVS als aluminium constructies en herstelwerkzaamheden.

 

Voordelen TDW techniek:

  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Grote werkplaats
  • Vrijwel alle bewerkingen ook op locatie mogelijk
  • Gecertificeerd lassen ISO 3834-2
  • Constructies volgens NEN-EN 1090
  • ISO 9001
  • VCA** certificering

 

TDW techniek ISO 3834-2 / NEN-EN 1090 Lloyds gecertificeerd

TDW techniek beschikt over een Lloyds ISO 3834-2 en NEN-EN 1090 certificering. De ISO 3834 certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingssysteem voor laswerkzaamheden. In de norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele lasorganisatie. De certificering geeft het bewijs dat TDW techniek op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen heeft gewaarborgd.

 

tdw pandWerkzaamheden bij u op locatie en in onze werkplaats

Alle werkzaamheden die wij uitvoeren, of het nu lassen, kotteren of constructiewerk betreft, kunnen wij zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats uitvoeren. Is het voor u praktischer om de werkzaamheden bij u te laten plaatsvinden, omdat een constructie te groot of lastig verplaatsbaar is, dan komen wij met één van onze goed uitgeruste servicebussen naar u toe.

 

Ook offshore

Wij hebben veel ervaring met offshore constructie- en laswerk. In overleg maken wij een passende planning en zorgen we dat, volgens de meest stringente veiligheidsregels, de acties op uw offshore locatie worden uitgevoerd.

 

Uitgebreid netwerk

U kunt TDW techniek inschakelen voor kleine en grote metaal gerelateerde klussen. Desgewenst bieden we extra handen bij langlopende projecten. Indien nodig doen wij een beroep op ons betrouwbare en uitgebreide netwerk professionals in de metaalbranche.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op.