TDW techniek verzorgt het onderhoud en de reparatie van productiemiddelen, machines, werktuigen en installaties. Daarnaast hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met werkzaamheden op het gebied van constructies, elektrische aansturingen/ aandrijvingen, hydrauliek en pneumatiek.

 

Reparatie en onderhoud van machines en werktuigen

TDW techniek doet veel aan slijtagereparatie en -preventie, met name in de wat grovere industrie, zoals de schrootverwerking. Laadbakken, stortkokers, schrootscharen en lopende banden hebben veel te lijden onder de abrasieve werking van metaal op metaal. Door het oplassen van slijtvaste materialen (platen in glijgoten, opzetstukken in graafbakken en op de schaar) kunnen we de standtijd van uw gereedschappen en installaties drastisch verlengen.

 

Reparatie van draaipunten – Mobiel kotteren van pen-gat verbindingen

TDW techniek verzorgd mobiel kotteren op locatie. Door het oplassen en kotteren kan een versleten draaipunt weer terug in de oorspronkelijke maatvoering worden gebracht. In combinatie met nieuwe pennen is de speling dan verdwenen en draaien assen en scharnierpunten weer naar behoren. Mobiel kotteren kan naast reparatie of revisie ook worden toegepast voor de nieuwbouw van machines en werktuigen.

Lees meer

 

Voordelen TDW techiek:

  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring
  • Grote werkplaats
  • Vrijwel alle reparatiewerkzaamheden op locatie mogelijk
  • Gecertificeerd lassen ISO 3834-2
  • Constructies volgens NEN-EN 1090
  • VCA** certificering
  • ISO 9001

 

Kraanreparatie

TDW techniek heeft veel ervaring met de reparatie van mobiele kranen, hangkranen, bovenloopkranen en grondverzetmachines. Naast de reparatie van constructiedelen kunnen wij ook wij ook versleten pen-gat verbindingen van mobiele kranen repareren.

Lees meer over kraanreparatie

Onderhoud en reparatie1

Onderhoud en reparatie10

Onderhoud en reparatie2

Onderhoud en reparatie3

Onderhoud en reparatie4

Onderhoud en reparatie5

Onderhoud en reparatie6

Onderhoud en reparatie7

Onderhoud en reparatie8

Onderhoud en reparatie9

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze reparatie- en onderhoudsoplossingen neem contact met ons op.