TDW techniek verzorgt de keuring van arbeidsmiddelen en (hijs)gereedschap.  

 

Wij bieden oplossingen voor de keuring van:

  • Elektrische arbeidsmiddelen
  • Hijsgereedschappen
  • Valbeveiliging
  • Ladders, trappen, steigers

 

Keuren elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN3140 – gecertificeerd

Als gecertificeerd keuringsbedrijf verzorgt TDW techniek keuringen conform NEN3140. Deze verplichte keuring omvat alle elektrische apparatuur, van boormachine tot waterturbine.

 

Veel van onze klanten gebruiken de verplichte elektrische keuring als inventarisatiemoment en voor de onderhoudsplanning. Tijdens de elektrische keuring komen defecten aan het licht, maar ook bijna-defecten en ernstige gebruikssporen. Een goede elektrische keuring geeft een indicatie van mogelijke risicovolle situaties, zoals plekken waar elektrische bedrading knel kan komen of door kan slijten met risico op kortsluiting en brand. Kortom, met een elektrische keuring van TDW techniek weet u weer precies hoe uw elektrische apparatuur, gereedschap en installaties ervoor staan en voorkomt u risico's op brand, technische defecten en persoonlijke ongelukken. Bovendien voldoet u aan uw wettelijke verplichting.

 

Keuring hijsgereedschap - gecertificeerd

Beschikt u als bedrijf over hijsmateriaal? Dan is keuren een verplichting noodzaak. TDW Techniek heeft niet alleen alle benodigde certificaten voor het keuren van hijsmiddelen, onze keuringsspecialist heeft ook alle hijsdiploma's. Als praktijkman kan hij de staat van de machines goed inschatten en ziet hij mogelijke gevaren die een puur technische keuringsagent wellicht mist. Denk aan de manier van het opbergen van hijsbanden (is de kist goed droog en kan er geen olie of oplosmiddel bij komen) en de aanwezigheid van voldoende beschermhoeken voor het hijsen van producten met scherpe randen. TDW Techniek geeft u een compleet inzicht van de actuele stand van zaken en weet daarbij óók de hijscollega's op een ontspannen manier te instrueren over optimaal gebruik van de juiste hijsmiddelen.

 

Keuring steigers en klimgereedschap - gecertificeerd

 

Zodra een medewerker ergens op moet klimmen waar hij of zij af kan vallen, ontstaat risico. Het is daarom van belang om te zorgen voor voldoende goede kwaliteit klimmaterieel, dat ook regelmatig gekeurd moet worden. Steigers, trappen en ladders, veiligheidsnetten, zekerkoorden, harnassen voor valbescherming en alles wat daarop en aan zit, moet in topconditie zijn om ongelukken te voorkomen. Toren Techniek verzorgt graag een uitgebreide keuring zodat u zeker weet dat uw medewerkers geen onnodige risico's lopen.


 

Keuringen Noord-Holland

TDW Techniek voert technische keuringen uit door heel Nederland, maar wel met het zwaartepunt op keuringen in Noord-Holland. Wij hebben in de kop van Noord-Holland en West-Friesland al een vaste klantenkring en kunnen vanuit onze vestiging in Oosterblokkker tegen een aantrekkelijk tarief de keuring voor u uitvoeren.

Zo voeren wij keuringen op locatie uit in Den Helder, Enkhuizen, Hoorn en Alkmaar.

Keuringen4

in Keuringen

Keuringen3

in Keuringen

Keuringen2

in Keuringen

Keuringen1

in Keuringen

 

Meer informatie over onze keuringen

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de keuring van arbeidsmiddelen en gereedschappen? Neem contact met ons op.